Samarbejdspartnere:

Ikast svømmeklub samarbejder med relevante skoler og uddannelsesinstitutioner om i fællesskab at skabe optimale forhold for den enkelte atlets udvikling.

Vi samarbejder gerne med andre svømmeklubber med samme værdisæt om i fællesskab at understøtte den enkelte klubs målsætninger og de enkelte atleters udvikling bedst muligt.

 

Ikast Nordre SkoleIdrætsprofilskolen

Herning Svømmeklub - I Konkurrenceafdelingen har vi et samarbjede med Herning Svømmeklub hvor udvalgte træninger er sammenlagt, skiftevis i Herning og Ikast. Dette gøres for at højne niceauet for vore bedste svømmere.

DT Massage ved Dorte ThøsingIkast SvømmeCenter. Der give25% rabat på behandlinger til medlemmer af svømme klubben

Aksglæde skadesbehandler & idrætsterapeut
Aftale med skadesbehandler og fysioterapeut Malene Aksglæde
ISK har indgået et samarbejde med skadesterapeut Malene Aksglæde i Hammerum. Vi har i klubben haft gode erfaringer med Malene over det seneste år og vil anbefale at vores svømmere/triatleter i det omfang der er behov for dette, modtage behandling fra Malene.
Malene har blandt andet arbejdet med det franske og spanske herre landshold i håndbold ligesom landsholdssvømmere har været i Malenes hænder.
 
SPORT 24 IKAST - 
Udover at leverandør på vores klubtøj og medlemstøj, så kan vores svømmere også her handle med fine rabater på alt det udstyr som de benytter i deres træning. 
Der kan bestilles både tøj og udstyr ved at klikker her.

Nyheder

Loading