Rema1000 AquaCamp er en sjov og anderledes sommerferielejr for børn, der afvikles i samarbejde med Dansk Svømmeunion i skolernes sommerferie. Det overordnede formål med Rema1000 AquaCamp er at give børn og unge i alderen 7 til 12 år en god og anderledes oplevelse i vandet samt sjove aktiviteter på land.

Man behøver ikke at være svømmer for at deltage, AquaCamp er både for svømmere og ikke-svømmere. 

Ikast Svømmeklub ønsker en sjov, lærerig og anderledes AQUACAMP, hvor målet er at vi hver dag sender glade børn og unge mennesker hjem med lidt flere oplevelser end de kom med. Der vil være aktiviteter i både vandet og på land, f.eks. svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring, skattejagt, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter. Hvis vejret er godt, vil vi også bruge nogle timer i den friske luft og med grønne knæ. 

ALLE børn kan være med, både svømmere og ikke svømmere, da indholdet på AquaCamps er meget alsidig. 

Til alle deltagere på campen vil der i løbet af ugen blive udleveret en goodiebag med en sej t-shirt, svømmebriller, badehætte, en lille livredningsbog og andre spændende ting. 

Sidst, men ikke mindst, vil AQUACAMP også give et godt indblik i alle de sove aktiviteter og hold som Ikast Svømmeklub kan tilbyde, således at børnene får mulighed for at forsætte svømningen efter sommerferien på et hold som de vil blive anbefalet af trænerne på AquaCamp.Nyheder

Instagram

Loading