Om Ikast Svømmeklub

Ikast Svømmeklub (ISK)
Vinkelgade 9
7430 Ikast
CVR: 27507018

Kontonummer : 7641 - 1055668


Historie

Ikast Svømmeklub blev første gang stiftet d. 27. august 1933. Klubben blev ophævet d. 14. september 1938 og genstiftet d. 1. juni 1950.

Klubben har mellem 500 og 700 medlemmer på en sæson. I vores baby afdeling har vi 5 trænere, mens der i vores svømmeskole er 5 trænere som alle støttes af vores dygtige hjælpetrænere. Vores trænere og hjælpetrænere er også selv tidligere eller nuværende konkurrencesvømme, som ønsker at lære videre. Vi har også hold for voksne, hvor vi har 2 dygtige trænere til at hjælpe med alt fra vandskræk til blot at blive en bedre svømmer.

Nu har barnet så lært at svømme så har det vel ikke mere at gøre i Ikast Svømmeklub vel?
JO! - der er stadig masser af muligheder i Ikast Svømmeklub! 

Ikast Svømmeklub har 3 konkurrence hold, for de svømmere som ser svømning som en sport. Her udvikler de deres færdigheder i en sport, hvor individet bliver bedre gennem fællesskabet. I konkurrence svømning, svømmer man nemlig først og fremmest mod sig sig og har ikke en der kan "tage" ens plads på holdet. 

Hvis dit barn har mod på at møde udfordringer, få et enestående socialt samvær og venner for livet kan han eller hun blive rykket op i Ikast Svømmeklubs konkurrenceafdeling.
Her gennemgår svømmeren en stor udvikling. Både på det svømmemæssige plan, men i særdeleshed også på det personlige plan. 
Konkurrenceafdelingen er den del af klubben hvor svømmerne for alvor begynder at deltage i svømmestævner og hvor træningen bliver længere og oftere end den 1 gang om ugen, som der er det gængse i Undervisningsafdelingen. 

Ikast Svømmeklub har siden 2012 haft en triatlonafdeling, den kan du læse meget mere om her.

 

 
 
 

Nyheder

Instagram

Loading