Klubmodul henter siden
0 - 2 år.
211
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hvad er mere skønt end at have en tæt kontakt til sit barn? Det skulle måske lige være at give barnet en af de andre største gaver i livet. Nemlig at være vant til at være i vand og føle sig tryg.

Her får du muligheden for at have en oplevelse sammen, med dit barn der både bidrager til en tæt kontakt, samtidigt med dit barn fra start lærer at være tryg samt nyde at være i vand. 

Babyer der går til svømning, får meget tidligt et indtryk af deres egen kropsbalance og nyder fornemmelsen af at flyde og det tætte samvær med forældrene.

Der skal kun én forælder i vandet pr barn som er inkluderet i prisen. Mange har med fordel en forælder mere med, til at tage sig af barnet i forbindelse med omklædning og bad. Det er selvfølgelig helt op til jer selv.

En anden vigtig grund til at gå til babysvømning er, at har barnet vænnet sig til vand, fra det er ganske lille, undgår det lettere at blive grebet af panik, og dermed risikere at drukne, hvis det skulle falde i vandet ved et uheld senere i livet. En babysvømmer forbliver vandglad, og vandglæden lærer barnet respekt for vand. Samtidig vil barnet på længere sigt have nemmere ved at lære at svømme korrekt.

I Ikast Svømme Klub foregår babysvømning i et bassin, hvor vandet er 32º varmt.
Læs mere
For 0-2 årige
Startdato
09.08.2022
Slutdato
29.11.2022
Tid/Sted
Tirsdag 17:00-17:30 Ikast Svømmeklub (ISK), Lille Bassin
Pris
630,00 kr.

Nyheder

Loading