Klubmodul henter siden
Rema1000 AquaCamp uge 31
Tilmeldingsfrist er overskredet

 

 

REMA 1000 AQUACAMP uge 31 i samarbejde med Ikast Svømmecenter

Rema1000 AquaCamp er en sjov og anderledes sommerferielejr for børn, der afvikles i samarbejde med Dansk Svømmeunion i skolernes sommerferie. Det overordnede formål med Rema1000 AquaCamp er at give børn og unge i alderen 7 til 12 år en god og anderledes oplevelse i vandet samt sjove aktiviteter på land.

Man behøver ikke at være svømmer for at deltage, AquaCamp er både for svømmere og ikke-svømmere. 

Ikast Svømmeklub ønsker en sjov, lærerig og anderledes AQUACAMP, hvor målet er at vi hver dag sender glade børn og unge mennesker hjem med lidt flere oplevelser end de kom med. Der vil være aktiviteter i både vandet og på land, f.eks. svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring, skattejagt, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter. Hvis vejret er godt, vil vi også bruge nogle timer i den friske luft og med grønne knæ. 

ALLE børn kan være med, både svømmere og ikke svømmere, da indholdet på AquaCamps er meget alsidig. 

Til alle deltagere på campen vil der i løbet af ugen blive udleveret en goodiebag med en sej t-shirt, svømmebriller, badehætte, en lille livredningsbog og andre spændende ting. 

Sidst, men ikke mindst, vil AQUACAMP også give et godt indblik i alle de sove aktiviteter og hold som Ikast Svømmeklub kan tilbyde, således at børnene får mulighed for at forsætte svømningen efter sommerferien på et hold som de vil blive anbefalet af trænerne på AquaCamp.


Det praktiske

AQUACAMP foregår i ugerne 26, 27 og 31 i tidsrummet 09.00 til 15.00. I tilmelder jer de seperate uger under events. 

Foruden selv AQUACAMP'en, så er det også mulighed for pasning fra 8 om morgenen og frem til 16 om eftermiddagen. Dette skal tilvælges seperat under tilmelding.

I tidsrummene med pasning, vil der være trænere tilstede, som vil lege, spille, tegne og hygge med børnene.


Mad og drikke

Der vil alle dage, som en del af prisen være lækker eftermiddagsfrugt og saftevand - så energien kan holdes oppe. 

Derudover kan der tilkøbes en super lækker middagsmad. Der vil være en lun børnevenlig ret hver dag, f.eks. saml-selv burger, lagsagne, spagetti og kødsovs mv, pålæg med passende tilbehør og mere. Dette vælges ved tilmeldingen.  

Alle er naturligvis også velkommen til selv at have madpakke med. 


Vi glæder os vildt meget til at have en masse glade og aktive børn på hallen i alle ugerne. 


Tilmeldte
54 /60
Tilmeldingsfrist
04.07.2023
Tidspunkt
31.07.2023 kl. 09.00 - 04.08.2023 kl. 15.00
Sted
Ikast Svømmeklub

Nyheder

Instagram

Loading