Klubmodul henter siden
Rema1000 AquaCamp uge 32
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Vi arbejder i Ikast Svømmeklub på at kunne afholde Rema1000 AquaCamp i samarbejde med Ikast Svømmecentre i uge 32, dog med det forbehold at myndighederne kan komme med nye retnings linjer således at vi ikke kan gennemføre og må aflyse. I tilfælde af at dette skulle ske vil alle tilmeldte selvfølgelig få deres betaling refunderet.

HVAD ER Rema1000 AquaCamp?

Rema1000 AquaCamp er en sjov og anderledes sommerferie lejr for børn i alderen 7-12 år, der afvikles i samarbejde med Dansk Svømmeunion i børnenes skolesommerferie.

Det overordnede formål med Rema1000 AquaCamp er at give børn og unge en sjov anderledes oplevelse i vand samt sjove aktiviteter på land. ALLE børn kan være med, både svømmere og ikke svømmere, da indholdet på AquaCampen er meget alsidig. Aktiviteterne kan bl.a. være svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring, skattejagt, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter. Der vil også blive givet et indblik i hvad Ikast Svømmeklub kan tilbyde af undervisning således at børnene får mulighed for at forsætte svømningen når AquaCampen er slut.

Alle deltagere vil få udleveret en Goodie-bag med bl.a. drikkedunk, badehætte, svømmebriller og en AquaCamp T-shirt, størrelsen vælges ved tilmelding.  Der vil alle dage være frugt samt saftevand til alle.  Børnene kan vælge at have madpakke med til frokost eller at tilkøbe en super lækker middagsmad fra Cafe Fris. Dette vælges ved tilmeldingen.

Tilmeldte
56 /56
Tilmeldingsfrist
06.07.2020
Tidspunkt
03.08.2020 kl. 09.00 - 07.08.2020 kl. 15.00
Sted
Ikast Svømmecenter
Rema1000 AquaCamp
Camp med Morgen pasning
Camp med Eftermiddags pasning
Camp med Morgen og eftermiddags pasning
Tilkøb af middagsmad
Total
T-shirt størrelse*:

Nyheder

Loading