Klubmodul henter siden
Erfaringer fra sponsorjagten
Allan Bjørn

  08.04.2014
  16:55
Vi er nu godt i gang med sponsorjagten, og jeg kunne godt tænke mig at få noget feedback, så vi evt. kan rette til i de mulige sponsorater.
 
Der blev hurtigt udsolgt på de tøjsponsorater til 4.000 kr. Er der behov for, at vi sælger pladsen på forsiden af shortsene til samme pris?
 
Jeg har hørt forlydender om, at der er nogen sponsorer, som synes at sponsoraterne på ryggen er for dyre. Vil det være en ide, hvis vi solgte dem i halv størrelse til 5.000 kr.?
 
Ovenstående er udelukkende forespørgsler for at få noget feedback og er således ikke noget der er skal tages til udtryk for, at I må gå ud og sælge andet end der står i brochuren.
 
Mvh.
 
Allan Bjørn
Laura Ælmholdt

  11.04.2014
  07:28
Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg synes, at I i sponsorudvalget har gjort et virkelig stort og flot stykke forarbejde.

Jeg kan ikke svare på dine spørgsmål, for de steder jeg havde håbet, at kunne trække nogle sponsor kroner hjem fra, var meget afvisende snart før jeg fik åbnet munden. :(

Jeg synes, de havde mange "undskyldninger" for ikke at være interesseret og selvom jeg virkelig havde gang i en større salgstale, så havde jeg ikke heldet med mig.

Det handler derfor i mit tilfælde ikke om priserne, men mere om, at de bakkede ud, så snart de hørte ordet sponsor.

Vh. Katja Ælmholdt

Nyheder

Loading