ISK Covid-19 retningslinjer

  • Vi har uddannet vores trænere i Covid-19 retningslinierne og opdaterer dem løbende på gældende retningslinjer. Under undervisningen vil trænerne være opmærksomme på at de gældende regler overholdes. Dette gælder såvel afstand, som antallet af personer i hallen. Vi vil derfor bede forældre respektere de retningsliner som trænerne giver. Vi vil gøre vores bedste for at der er plads til alle, men svømmerne og forældre til mindre svømmere har prioritet.
  • Vi tilrettelægger træningen, således ,at antallet af svømmere og trænere i hallen ikke overskrider det tilladte og der er god plads til at holde afstand ved såvel pauser som aktivitet. Det kan betyde mindre forskydelser i start og sluttidspunkter, så vi sikre at pladsen i omklædningsrum ikke bliver for trang.
  • Der er klare retningslinier for omklædning og bad, som vi beder alle følge, således at vi kan overholde gældende retningslinjer. 
  • Vi arbejder tæt sammen med svømmecenteret for konstant at leve op til gældende retningslinjer omkring antallet af personer der er samlet. På side 3 i Dansk Svømmeunions vejledning, kan læses mere omkring hvordan forsamlingsforbuddet tolkes i forbindelse med svømmetræning.
  • De enkelte svømmere holdes afgrænset til deres hold.
I kan læse mere om Dansk Svømmeunions tolkning af Covid-19 retningslinjer her. Hvis I har spørgsmål eller kommentar, er I meget velkommen til at kontakte Henrik Mølbak på 27952000 eller moelbak@gmail.com.

Nyheder

Loading