ISK Covid-19 retningslinjer

  • Vi har uddannet vores trænere i Covid-19 retningslinierne og opdaterer dem løbende på gældende retningslinjer. Under undervisningen vil trænerne være opmærksomme på at de gældende regler overholdes. Dette gælder såvel afstand, som antallet af personer i hallen. Vi vil derfor bede forældre respektere de retningsliner som trænerne giver. Vi vil gøre vores bedste for at der er plads til alle, men svømmerne og forældre til mindre svømmere har prioritet.
  • Vi tilrettelægger træningen, således at antallet af svømmere og trænere i hallen ikke overskrider det tilladte og der er god plads til at holde afstand ved såvel pauser som aktivitet. Det kan betyde mindre forskydelser i start og sluttidspunkter, så vi sikre at pladsen i omklædningsrum ikke bliver for trang.
  • Vi vil før opstart have klare retningslinjer for omklædning og bad.
  • Vi arbejder tæt sammen med svømmecenteret for konstant at leve op til gældende retningslinjer omkring antallet af personer der er samlet. På side 3 i Dansk Svømmeunions vejledning kan læses mere omkring hvordan forsamlingsforbuddet tolkes i forbindelse med svømmetræning.
  • De enkelte svømmere holdes afgrænset til deres hold.
Vi vil vil over den næste uge melde ud om præcise undervisningstidspunkter, samt håndtering af omklædning.
 
I kan læse mere om Dansk Svømmeunions tolkning af Covid-19 retningslinjer her. Hvis I har spørgsmål eller kommentar, er I meget velkommen til at kontakte Henrik Mølbak på 27952000 eller moelbak@gmail.com.

Nyheder

Loading